Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Προϊόντα

Παλμικά Οξύμετρα

Ανοιχτά

Συσκευές BiPAP

Ανοιχτά

Λύσεις ροχαλητού

Ανοιχτά

Εργαστήρια Ύπνου

Ανοιχτά

Αναπνευστική Υποστήριξη

Ανοιχτά
sefam_dreamstar_auto_cpap.

Dreamstar Intro

από την Sefam

H σειρά Dreamstar CPAP / Auto CPAP του Γαλλικού Οίκου Sefam Medical (πρώην Puritan Bennett) είναι ιδανικές για κατ' οίκον θεραπεία, ιδιαίτερα εύκολες τόσο στην χρήση όσο και στη μετακίνησή τους, με μοντέρνο σχεδιασμό, άνετη οθόνη LCD και εύκολο μενού στα Ελληνικά. Τα 30 χρόνια εμπειρίας συντέλεσαν στην εξέλιξη μιας σειράς συσκευών με τεχνολογικές καινοτομίες.

Οι συσκευές Dreamstar λειτουργούν είτε συνεχώς ( CPAP : Continuous Positive Airway Pressure ), είτε αυτόματα ( AUTO CPAP ) προλαμβάνοντας τα συμβάντα άπνοιας και υπόπνοιας που προκαλούνται από το Σύνδρομο Απνοιών στον Ύπνο ρυθμίζοντας τις πιέσεις ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενή.

Αθόρυβες και Αποδοτικές

Ο καινοτόμος σχεδιασμός της εσωτερικής τουρμπίνας μπορεί να εξασφαλίσει απόδοση πίεσης και σταθερότητα ροής μέχρι τα 180 lt/min (σε πίεση cmH2O) που σε καταστάσεις υψηλών διαρροών κάνει τις συσκευές Dreamstar CPAP / Auto CPAP να θεωρούνται οι πιο αξιόπιστες, εκτοπίζοντας τις συσκευές του ανταγωνισμού. Με επίπεδα θορύβου στα 26 dBa, οι Dreamstar CPAP / Auto CPAP είναι από τις πιο αθόρυβες υψηλής απόδοσης συσκευές.

Επιπλέον, περιλαμβάνουν δυνατότητα λειτουργία θερμαινόμενου υγραντήρα η οποία ενεργοποιείται και απενεργοποιείται από τον χρήστη. Ο θερμαινόμενος υγραντήρας είναι διαθέσιμος για όλα τα μοντέλα Dreamstar CPAP / Auto CPAP .

Οι συσκευές Dreamstar CPAP / Auto CPAP διαθέτουν εξωτερική κάρτα μνήμης είτε για την λήψη των πιο πρόσφατων δεδομένων παρακολούθησης από την μνήμη της συσκευής, είτε για την ενημέρωση των παραμέτρων της συσκευής.

Οι συσκευές Dreamstar CPAP / Auto CPAP του Οίκου Sefam Medical περιέχουν στη συσκευασία θήκη μεταφοράς, εύκαμπτο σωλήνα, επαναχρησιμοποιήσιμο φίλτρο, καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος, κάρτα μνήμης και εγχειρίδιο χρήσης για τον ασθενή.

Προαιρετικά προσφέρονται: προστατευτικό κάλυμμα, δεξαμενή ύγρανσης, καλώδιο μπαταρίας, κιτ υποδοχέα φίλτρων, καλώδιο υποδοχής αναπτήρα για τροφοδοσία και αναλώσιμο λεπτό φίλτρο.

Αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής DreamStar Auto CPAP.

 

Επίπεδο θορύβου <30 dB
Διάρκεια λειτουργίας ράμπας (Ramp) 0 έως 45 λεπτά ρυθμιζόμενο κατά 5 λεπτά
Πίεση άνεσης 4 cm H20 στην προβλεπόμενη πίεση
Μέγιστη ροή για 1cmH2O πτώση πίεσης στον ασθενή 200 lpm στα 20 cmH2O
Θερμοκρασία 5°C - 35°C, 10% - 95% σχετική υγρασία, χωρίς συμπύκνωση
Τροφοδοσία 100-240 V, 50-60 Hz
Τροφοδοσία με μπαταρία 13 V
Κατανάλωση ρεύματος 50 VA max - 90 VA με υγραντήρα
Διαστάσεις 20 cm x 23 cm x 12 cm
Βάρος 1,4 kg
Βάρος με υγραντήρα 1,5 kg
Υψόμετρο λειτουργίας από το επίπεδο της θάλασσας έως 2700 μέτρα
IEC 60601-1 classi13fication Class II (double isolation) Type BF

Πιστοποιήσεις:

ISO 17510-1 - IEC 60601-1-2 -  ISO 8185 - IEC 60601-1-4 - IEC 60601-1-6