Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Προϊόντα

Παλμικά Οξύμετρα

Ανοιχτά

Συσκευές BiPAP

Ανοιχτά

Λύσεις ροχαλητού

Ανοιχτά

Εργαστήρια Ύπνου

Ανοιχτά

Αναπνευστική Υποστήριξη

Ανοιχτά

Η AIR LIQUIDE εξαγοράζει την Γαλλική start-up EOVE

 

 

  Η Air Liquide εξαγόρασε την EOVE, μία Γαλλική start-up εταιρία που εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή αναπνευστήρων για την κατ’ οίκον περίθαλψη ασθενών που πάσχουν από χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια. Η EOVE έχει αναπτύξει μια καινοτόμο λύση: έναν φορητό αναπνευστήρα με δυνατότητα διασύνδεσης, που λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες μετακίνησης των ασθενών και διευκολύνει το έργο των ιατρών. Η συγκεκριμένη εξαγορά εναρμονίζεται με τη στρατηγική του Ομίλου για ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του Κλάδου Φροντίδας Υγείας στο Σπίτι.

Η EOVE, που ιδρύθηκε το 2014, έχει αναπτύξει μια τεχνολογική λύση βασισμένη στην πλατφόρμα Android. Ο αναπνευστήρας της εταιρίας διαθέτει προηγμένες λειτουργίες που εξυπηρετούν τις ανάγκες μετακίνησης, συνδυάζοντάς τις με ένα βολικό μέγεθος και δυνατότητες συνδεσιμότητας, επιτρέποντας την εφαρμογή όλων των θεραπευτικών μεθόδων. Πρόκειται για μία λύση που απευθύνεται σε ασθενείς που πάσχουν από νευρομυϊκές παθήσεις και χρήζουν συνεχούς μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής, ενώ είναι ήδη διαθέσιμη σε Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Νότια Κορέα και Καναδά. Το 2017, η EOVE κατέγραψε έσοδα περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Με τη συγκεκριμένη εξαγορά, η Air Liquide ενισχύει την τεχνογνωσία της στον τομέα της μηχανικής υποστήριξης αναπνοής  στο χώρο του σπιτιού για ασθενείς με χρόνιες αναπνευστικές ανεπάρκειες, αξιοποιώντας την κορυφαία  τεχνολογική κατάρτιση και τους έμπειρους ανθρώπους της EOVE, οι οποίοι βασίζονται στην καινοτομία για να προσφέρουν λύσεις στον τομέα μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής. Παράλληλα, η EOVE θα επιταχύνει τους ρυθμούς ανάπτυξής της σε διεθνές επίπεδο.

Ο François Jackow, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ομίλου Air Liquide, Υπεύθυνος για τoν Κλάδο Healthcare, δήλωσε: «Η EOVE διακρίνεται για την τεχνογνωσία, την καινοτομία στη μηχανική υποστήριξη αναπνοής στο σπίτι, καθώς και την εμπειρία των ανθρώπων της. Η εξαγορά αυτή επιτρέπει στην Air Liquide να επεκτείνει τις υπηρεσίες της στον τομέα της αναπνευστικής υποστήριξης μέσω μιας ενιαίας, συνδεδεμένης λύσης, επιβεβαιώνοντας την στρατηγική του Ομίλου για ανάπτυξη των δραστηριοτήτων στον τομέα της Φροντίδας Υγείας στο Σπίτι.»

Download the document
EO-150 Ο νέος απόλυτα φορητός αναπνευστήρας πίεσης όγκου από την EOVE, με τεχνολογικά προηγμένες δυνατότητες
Οι αναπνευστήρες πίεσης όγκου της σειράς EO συνδυάζουν αποδοτική θεραπεία με την καλύτερη στην τάξη τους απόδοση και ευκολία χρήσης για το γιατρό και τον ασθενή. Αποτελεί την ιδανική λύση για τον κλάδο των νευρομυϊκών παθήσεων.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΘΕΝΗ

ΕΥΚΟΛΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Χάρη στην σειρά EO kάθε ασθενής μπορεί να εξοπλιστεί με ένα ίδιο backup module αναπνευστήρα το οποίο αυτόματα ρυθμίζεται με τις ίδιες παραμέτρους απλά πατώντας “Plugging”. Το EO-vent Module και EO-Παρακλίνιος Σταθμός αυτομάτως σώζουν τις ρυθμίσεις στην μνήμη

CLICK & GO 

Το Click & Go απο την EOVE αποφέυγει την όποια λάθος σύνδεση και εξασφαλίζει την μέγιστη ασφάλεια στην κινητικότητα χωρίς συμβιβασμούς

ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΡΗΣΗΣ

Καινοτόμο μενού

Βασισμένο σε μία υψηλού επιπέδου έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών η διεπαφή για τον χρήστη βοηθάει τον γιατρό και τον πάροχο υγείας να διαλέξουν τις καλύτερες ρυθμίσεις βασισμένες στο προφίλ του ασθενή, την μάσκα και τα κυκλώματα.

Ευκολία Φροντίδας

Ο θεράπον ιατρός μπορεί να αποθηκεύσει έως και 4 presets με συγκεκριμένες ρυθμίσεις αερισμού διαμορφώνοντας αναλόγως με το προφίλ του ασθενή την απαραίτητη θεραπεία. Tα presets είναι εύκολως προσβάσιμα στην οθόνη του ασθενή

 

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Η τεχνολογία της EOVE Click & Go βασίζεται στην απόσπαση του κεντρικού EO-Vent Module απο το κέλυφος μετατρέποντας τον αναπνευστήρα στην απόλυτη φορητή λύση, δίνοντας μία μεγάλη ποικιλία λύσεων μετακίνησης. Κάνει δυνατό στον κάθε ασθενή να πάει στο σχολείο, να παρευρεθεί σε έναν αγώνα ή απλώς να ταξιδέψει με την οικογένειά του

Το εσωτερικό module ζυγίζει μόλις 1,8 κιλά και με εσωτερική μπαταρία διάρκειας 6 ωρών, προσφέρει μοναδική εμπειρία Click & Go. Ο αναπνευστήρας Πίεσης όγκου EO επιτρέπει στον πάροχο και στην οικογένεια εύκολα να αλλάξουν και να μετακινηθούν από το κρεβάτι στην τσάντα ταξιδιού ή στο αναπηρικό καροτσάκι.

Η μοναδική συνδεσιμότητά του με tablet ή κινητό , επιτρέπουν την αλλαγή των ρυθμίσεων όταν είστε έξω

 

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ

Βασισμένο σε μία μοναδική και καινοτόμα λειτουργία τουρμπίνας με άμεση απόκριση και χρόνους κάτω των  80ms, ο αναπνευστήρας πίεσης όγκου EO-Series  προσφέρει την καλύτερη στην τάξη του απόδοση με χαρακτηριστικά τόσο για αερισμό ενηλίκων όσο και για παιδιατρικό με μεγάλο εύρος όγκου εμφύσησης απο 30 έως 2500ml.

Συνδυάζοντας μόνο η διπλό κύκλωμα και με όγκο εμφυσήσης από 30 ml και αναπνευστική συχνότητα έως 80 bpm, ο αναπνευστήρας πίεσης όγκου προσφέρει εξαιρετική απόδοση για τα νεογέννητα

  • Μοναδικός στο είδος του
  • Τεχνολογικά προηγμένη συνδεσιμότητα
  • Κατάλληλος απο νεογέννητα μέχρι και ενήλικες
  • Αποσπώμενο module για εύκολη μεταφορά
  • 01

    Εταιρεία του ομίλου Airliquide

    H EOVE εξαγοράστηκε το 2018 απο τον όμιλο Airliquide ώστε να ενισχύσει την παγκόσμια της παρουσία στον μηχανικό αερισμό

Σχετικά Προϊόντα

EOVE