Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Προϊόντα

Παλμικά Οξύμετρα

Ανοιχτά

Συσκευές BiPAP

Ανοιχτά

Λύσεις ροχαλητού

Ανοιχτά

Εργαστήρια Ύπνου

Ανοιχτά

Αναπνευστική Υποστήριξη

Ανοιχτά

Επανέναρξη υπηρεσίας Υγρού Οξυγόνου για κατ' οίκον Οξυγονοθεραπεία

Κατασκευή δοχείων Freelox στο εργοαστάσιο CRYOPAL

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την επανέναρξη της υπηρεσίας "Υγρό Οξυγόνο στο σπίτι" για να αποκτήσετε πάλι πρόσβαση στην πιο ολοκληρωμένη μορφή οξυγονοθεραπείας. 

To ιατρικο οξυγόνο συμπεριλαμβανομένου και του υγρού οξυγόνου, χαρακτηρίζεται πλέον απο τον ΕΟΦ ως φάρμακο και για αυτό η όλη διαδικασία θα διεκπαιρεώνεται απο την μητρική μας εταιρεία AIR LIQUIDE HELLAS , η οποία και ειναι κάτοχος άδειας κυκλοφορίας του εν λόγω φαρμάκου με την ονομασία ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΟΞΥΓΟΝΟ / AIR LIQUIDE.

Η οξυγονοθεραπεία με υγρό οξυγόνο βασίζεται στην αποθήκευση ιατρικού οξυγόνου υψηλής καθαρότητας σε χαμηλή θερμοκρασία (-187°C), όπου επιτυγχάνεται σημαντική μείωση του όγκου του. Είναι η μόνη μορφή οξυγονοθεραπείας που παρέχει 99,5 % καθαρό φαρμακευτικό οξυγόνο, με:

  • εύχρηστο τρόπο και 100% αθόρυβη λειτουργία
  •  δυνατότητα για φορητότητα εκτός σπιτιού
  • μηδενική κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος

Πέραν του σταθερού δοχείου Freelox που χρησιμοποιείται για την οξυγονοθεραπεία εντός σπιτιού, υπάρχει επιπλέον δυνατότητα (προεραιτικά) και για φορητό δοχείο που στην ουσία είναι μία φιάλη βάρους 3,5 κιλών (γεμάτη) η οποία γεμίζει από το σταθερό δοχείο σε διάστημα 1 λεπτού. Έχει αυτονομία 6 ωρών (για ροή μέχρι 2 λίτρα / λεπτό) και σας προσφέρει απόλυτη ελευθερία για τις μετακινήσεις σας στον γιατρό σας ή για τον περίπατό σας


Με την εγκατάσταση της συσκευής στο χώρο σας, εκπαιδεύουμε εσάς και τους οικείους σας στη χρήση της, ενώ παράλληλα φροντίζουμε για τη συντήρηση και την σωστή λειτουργία της. Χάρη στο εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών μας και στην παγκόσμια παρουσία μας, μπορούμε να εξασφαλίσουμε τυχόν μετακινήσεις, διακοπές και ταξίδια σας εντός και εκτός Ελλάδας.

 

Υποδεχτείτε τη νέα εποχή στην κατ' οίκον οξυγονοθεραπεία. Κάλυψη ΕΟΠΥΥ 100% για την κεντρική μονάδα Freelox

 

Download the document

Η επαφή σας

Νίκος Δασκαλόπουλος

Τμήμα Πωλήσεων

2105582778

Send an email

Πληροφορίες

Εμπειρία 15 ετών στην Υπνική Άπνοια και στην Οξυγονοθεραπεία

More about

Οξυγονοθεραπεία στο σπίτι με Υγρό Οξυγόνο

Υγρό Οξυγόνο. Το οξυγόνο στην πιο τέλεια μορφή του. Σταθερό και φορητό οξυγόνο μαζί με την ποιότητα του ομίλου AIR LIQUIDE

Διαβάστε περισσότερα