Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΦιάληΤΑΚΕΟ

Από την Airliquide Healthcare

Σχεδιασμένη από την Air Liquide Healthcare, η φιάλη TAKEO™ αποτελεί μία καινοτόμο λύση υψηλής τεχνολογίας στο χώρο του ιατρικού οξυγόνου. Η φιάλη TAKEO™ χρησιμοποιείται ήδη σε πολλές χώρες όπως Γερμανία, Αυστραλία, Καναδάς, Χιλή, Ισπανία, Γαλλία.
TAKEO quick guide

PDF - 289.89 KB

Η TAKEO™, είναι η πρώτη φιάλη ιατρικού οξυγόνου με ψηφιακές ενδείξεις!

Η φιάλη TAKEO™, χρησιμοποιείται ήδη στα νοσηλευτικά ιδρύματα, διευκολύνοντας την εργασία του νοσηλευτικού προσωπικού, ιδιαίτερα σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και σε Κινητές Μονάδες Επείγοντων Περιστατικών / Διακομιδές.

Το αέριο ιατρικό οξυγόνο βρίσκεται στη φιάλη υπό πίεση. Η ροή του ρυθμίζεται μέσω ενός ρυθμιστή και ενός μετρητή ροής (ενσωματωμένων). Με τον τρόπο αυτό το αέριο ιατρικό οξυγόνο χορηγείται στον ασθενή σύμφωνα με τη θεραπευτική αγωγή του.

Η φιάλη ιατρικού οξυγόνου TAKEO™ εξασφαλίζει άνεση και εγγυάται την αξιόπιστη παρακολούθηση της θεραπείας σας, με συνεχόμενη ροή αερίου, στην επιθυμητή πίεση, στον οικείο χώρο του σπιτιού σας.

Χάρη στην "έξυπνη" ψηφιακή οθόνη της, η TAKEO™ σας επιτρέπει να γνωρίζετε πόσο χρόνο θεραπείας έχετε πριν την εξάντληση του οξυγόνου, ενώ παράλληλα εκπέμπει ειδικό ηχητικό σήμα, μόλις η διαθέσιμη ποσότητα αερίου πέσει σε χαμηλό επίπεδο. Η καινοτομία αυτή διασφαλίζει την αξιόπιστη τροφοδοσία, καθιστώντας πιο αποδοτική την κατανάλωση του περιεχομένου οξυγόνου της φιάλης. Κατασκευασμένη από αλουμίνιο, η φιάλη είναι ελαφρύτερη, ενώ χάρη στον εργονομικό της σχεδιασμό είναι εύκολη στη χρήση.

 

Οδηγίες ασφαλείας Φιάλης Οξυγόνου

PDF - 193.41 KB

Σχετικά προϊόντα