Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μασελάκι ροχαλητού -25%

Αποκτήστε σήμερα το μοναδικό μασελάκι ONIRIS, το οποίο είναι κλινικά αποδεδειγμένο για την αντιμετώπιση του ροχαλητού και της άπνοιας που προκαλεί. 

Αγοράστε απο εμάς την συσκευή CPAP που επιθυμείτε και σας κάνουμε έκπτωση 25% στο μασελάκι ONIRIS 

Ελάτε και εσείς σήμερα στην μεγάλη οικογένεια της VitalAire και γίνετε ένας απο τους 600.000 ευχαριστημένους πελάτες που εξυπηρετούμε σε 35 χώρες στον κόσμο

Μασελάκι ONIRIS H συσκευή που ρυθμίζετε μόνοι σας για θεραπεία ροχαλητού και άπνοιας
Λειτουργεί απο την πρώτη νύχτα, με 94% ποσοστό επιτυχίας

ONIRIS®: πως δουλεύει?

Το μασελάκι ONIRIS® είναι ένα καινοτόμο και πατενταρισμένο σύστημα, σχεδιασμένο για να παρέχει μέγιστη άνεση και αποτελεσματικότητα.  Το μασελάκι είναι αντίστοιχο με το προστατευτικό που φοράνε οι αθλητές και απαλά κρατάει την κάτω γνάθο σε μία θέση εμπρόσθια κατά την διάρκεια του ύπνου. Με αυτήν την διάταξη ο αέρας περνά ελεύθερα απο τον φάρυγγα και αποτρέπει την απόφραξη που προκαλεί ροχαλητό και υπνική άπνοια.

Το ONIRIS® είναι η μόνη λύση που προσφέρει στους ασθενείς εξατομικευμένη λύση και απόλυτη ελευθερία στις κινήσεις.

Το αποτέλεσμα πραγματικό : μία πραγματική λύση για το ροχαλητό και την υπνική άπνοια.

Επιτέλους απολαύστε ξανά άνετο και ήσυχο ύπνο.

Η επαφή σας

Φάνης Χασάπης

Υπεύθυνος Πωλήσεων

210-6720400

Send an email

Πληροφορίες

Στην VitalAire απο το 2003. "Technical Expert" του ομίλου στον τομέα των Αναπνευστικών Συσκευών. 

Δείτε το πλήρες προφίλ

To μόνο ρυθμιζόμενο μασελάκι που αποδεδειγμένα έχει αποτέλεσμα

Πολλά προϊόντα για το ροχαλητό δίνουν υποσχέσεις αλλά το ONIRIS είναι το μόνο με έμπρακτα αποτελέσματα, αποδεδειγμένα απο κλινικές μελέτες των εργαστηρίων ύπνου και των εξειδικευμένων γιατρών στο Παρίσι. 

Το μασελάκι ONIRIS πέραν της θεραπείας του ροχαλητού, προσφέρει και θεραπεία του συνδρόμου υπνικής άπνοιας, καθώς μειώνει αισθητά τον Δείκτη Απνοιών/Υποπνοιών AHI και προσφέρει παρόμοια εμπειρία ύπνου με την συσκευή CPAP.

Στην Vitalaire με κάθε αγορά CPAP σας προσφέρουμε το μασελάκι ONIRIS με έκπτωση 25% για να έχετε μία ακόμη φορητή εναλλακτική λύση για την άπνοια στον ύπνο. Τώρα οι εξορμήσεις γίνονται πιο εύκολες. Αφήστε το CPAP στο σπίτι και πάρτε το μασελάκι σας. Ζήστε ανεξάρτητοι

Μάθετε περισσότερα

Γιατί το ροχαλήτο μπορεί να είναι πιο σοβαρό απ'οτι νομίζετε

Όλοι μας γνωρίζουμε το ροχαλητό. Προκαλεί αμηχανία σε εσάς, τον σύντροφο και τους γύρω σας. Αλλά υπάρχει κάτι όχι τόσο αθώο καθώς το ροχαλητό είναι πρώιμο στάδιο της υπνικής άπνοιας.

Ουσιαστικά πρόκειται για μερική απόφραξη του φάρυγγα ο οποίος μειώνει την πόσότητα τους αέρα κατα την διάρκεια της νύχτας προκάλώντας ανήσυχο ύπνο. Το αποτέλεσμα αυτό σημαίνει αυξημένο κίνδυνο για

  • Υψηλή πίεση
  • Καρδιακά προβλήματα
  • Διαβήτη
  • Υπνηλία στην οδήγηση

Μπορείτε να κάνετε εύκολα μια αυτοδιάγνωση της κατάστασης. Παρακολουθείστε την ενότητά μας για την διάγνωση της υπνικής άπνοιας και κάντε σήμερα το τεστ Stop-Bang για να διαπιστώσετε σε ποιό βαθμό επικινδυνότητας ανήκετε. 

Το Oniris είναι το αποτέλεσμα εξέλιξης 10 ετών

Το ONIRIS® εξελίσσεται απο ένα γαλλικό εργαστήριο με πάνω απο 10 χρόνια εμπειρίας σε εξατομικευμένες συσκευές στο ροχαλητό και την υπνική άπνοια και είναι εγκεκριμένο απο τον γαλλικό οργανισμό υγείας.

Η εμπειρία και η γνώση αυτή, σε συνδυασμό με την συνεργασία με τους χιλιάδες επαγγελματίες υγείας (οδοντιάτρους, τεχνικούς ύπνου, πνευμονολόγους, φαρμακοποιούς κτλ) οδήγησαν στο χωρίς αμφιβολία καλύτερο παραμετροποιήσιμο μασελάκι για ροχαλητό και υπνική άπνοια.

Σήμερα πάνω απο 50,000 ασθενείς έχουν εξοπλιστεί με το μασελάκι ONIRIS. Εσείς τι περιμένετε;

Επισκεφθείτε μας σήμερα και θα σας εκπαιδεύσουμε στην πρώτη εγκατάσταση και στην χρήση του ONIRIS.

Με μια ματιά

  • Διακοπή ροχαλητού
  • Θεραπεία υπνικής άπνοιας
  • Βελτίωση της υγείας
  • Αποφυγή χρήσης CPAP

Γιατί να μας επιλέξετε

Σχετικά Προϊόντα

ONIRIS