Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
mechanical ventilation

Μηχανικός Αερισμός

Αναπνεύστε Φυσικά

Η χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια προκαλεί περίσσεια CO2 και έλλειψη Ο2. Ο μηχανικός αερισμός εξομαλύνει την ανταλλαγή αερίων κι εξασφαλίζει τη φυσιολογική αναπνοή των ασθενών.

Ο μηχανικός αερισμός στο σπίτι βοηθά τους ασθενείς να αναπνεύσουν υποστηρίζοντας την εισπνοή οξυγόνου και διευκολύνοντας την εκπνοή του διοξειδίου του άνθρακα. Ανάλογα με την κατάσταση του ασθενούς, ο μηχανικός αερισμός μπορεί να υποστηρίζει ή να ελέγχει πλήρως την αναπνοή του ασθενή.

Η Vitalaire Hellas αντιπροσωπεύει του πιο γνωστούς διεθενείς κατασκευαστικούς οίκους αναπνευστήρων (Air Liquide Medical Systems, Airox, Lowenstein-Weinmann, Puritan Bennett) στην Ελλάδα κι εξασφαλίζει την άριστη εκπαίδευση των χρηστών, το πιστοποιημένο service και την 24ωρη τεχνική  υποστήριξη.

 • 01

  Εξειδίκευση στον μηχανικό αερισμό

  Η VitalAire Hellas διαθέτει άριστα εκπαιδευμένη και οργανωμένη ομάδα ειδικά για τη φροντίδα ασθενών με σύνδρομο υπνικής άπνοιας

 • 02

  Ευρύ φάσμα εξοπλισμού

  Η VitalAire Hellas προσφέρει ευρύ φάσμα εξοπλισμού και θεραπευτικών λύσεων κατάλληλων για όλες τις απαιτήσεις αναπνευστικής υποστήριξης

 • 03

  Επίσημοι αντιπρόσωποι

  Η VitalAire Hellas είναι επίσημη αντίπροσωπος στην Ελλάδα των μεγαλύτερων διεθνών κατασκευαστικών οίκων (Air Liquide Medical Systems, Airox, Lowenstein-Weinmann, Puritan Bennett)

 • 04

  24ωρη Υποστήριξη

  Η VitalAire Hellas προσφέρει αξιόπιστη υποστήριξη μετά την πώληση διαθέτοντας πιστοποιημένο κέντρο επισκευών και 24ωρη τεχνική κάλυψη.

Χρειάζεστε βοήθεια;

210 6720400