Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Προϊόντα

Παλμικά Οξύμετρα

Ανοιχτά

Συσκευές BiPAP

Ανοιχτά

Λύσεις ροχαλητού

Ανοιχτά

Εργαστήρια Ύπνου

Ανοιχτά

Αναπνευστική Υποστήριξη

Ανοιχτά

NOX T3s

Η τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της διάγνωσης των διαταραχών ύπνου

Το νέο φορητό εργαστήριο ύπνου απο τη NOX Medical που ανατρέπει τα δεδομένα της διάγνωσης των διαταραχών ύπνου. Τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) εκτιμά με ακρίβεια τις διαφορετικές καταστάσεις ύπνου αποκλειστικά και μόνο από τις ζώνες RIP

NOX T3s

Η νέα φορητή συσκευή ΝΟΧ Τ3s από την NOX Medical, βασίζεται στο δημοφιλές Nox T3, το οποίο κατά πολλούς είναι το σημείο αναφοράς στις συσκευές HST (Home Sleep Test). 
Μεταξύ των αλλαγών στο νέο Nox T3s βρίσκονται:
  • η επανασχεδιασμένη τεχνολογία RIP με δειγματοληπτική συχνότητα 200 Hz
  • η νέα πλατφόρμα Bluetooth® , BLE 5.0 που μειώνει την κατανάλωση ενέργειας
  • η χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) 
 
 

Video

Το NOX BodySleep

To NOX BodySleep χρησιμοποιεί Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ) ώστε να διαχωρίσει τον ύπνο σε 3 διαφορετικές "καταστάσεις" Wake - NREM - REM, χωρίς την χρήση των κλασσικών ηλεκτροδίων στο κεφάλι για μέτρηση των σημάτων EEG - EOG - EMG !! Για να το πετύχει αυτό, επεξεργάζεται τα αναπνευστικά δεδομένα που προκύπτουν απο τις RIP ζώνες (συνεχούς βαθμονόμησης) θώρακα & κοιλιάς, συγκρίνοντάς τες με χιλιάδες αντίστοιχα μοτίβα αναπνοής μέσω προχωρημένων αλγορίθμων Τεχνητής Νοημοσύνης.

Ευελιξία

Το NOX T3s παντρεύει αρμονικά τις τεχνολογίες του μέλλοντος με την κλασσική μέθοδο μέτρησης των τύπου ΙΙΙ καταγραφικών. Με τα δύο ενσωματωμένα ExG κανάλια του, δίνει την ευελιξία στον επαγγελματία ύπνου να επιλέξει τον τρόπο με τον οποίο επιθυμεί να προχωρήσει στην καταγραφή.

Φυλλάδιο NOX T3s

Πλεονεκτήματα

  • Νέα τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης
  • Καταγραφή "καταστάσεων ύπνου" χωρίς ηλεκτρόδια
  • Νέος σχεδιασμός στις ζώνες RIP
  • Νέα τεχνολογία bluetooth BLE 5.0