Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Προϊόντα

Παλμικά Οξύμετρα

Ανοιχτά

Συσκευές BiPAP

Ανοιχτά

Λύσεις ροχαλητού

Ανοιχτά

Εργαστήρια Ύπνου

Ανοιχτά

Αναπνευστική Υποστήριξη

Ανοιχτά

Όμιλος Air LIquide

Ο παγκόσμιος ηγέτης στα αέρια, τεχνολογίες κι υπηρεσίες για τη Βιομηχανία και την Υγεία.

Η Air Liquide έχει παρουσία σε 80 χώρες με 68.000 υπαλλήλους κι εξυπηρετεί πάνω από 3.000.000 πελάτες κι ασθενείς. Το οξυγόνο το άζωτο και το υδρογόνο είναι σημαντικά μόρια για τη ζωή, την ύλη και την ενέργεια. Αφορούν το επιστημονικό πεδίο της Air Liquide κι αποτελούν την καρδιά των δραστηριοτήτων της από την ίδρυσή της το 1902.

Η φιλοδοξία της  Air Liquide είναι να ηγείται της βιομηχανίας αυτής, να προσφέρει μακροχρόνια σταθερή απόδοση και να συμβάλει στην αειφόρο ανάπτυξη.

Η πελατοκεντρική στρατηγική της εταιρείας αποσκοπεί στη μακροχρόνια  κερδοφόρο ανάπτυξη. Βασίζεται στην επιχειρηματική αριστεία, σε στοχευμένες επενδύσεις, στην καινοτομία και μία οργάνωση δικτύου σε παγκόσμιο επίπεδο. Με τη συνεχή δέσμευση κι εφευρετικότητα των ανθρώπων της, η  Air Liquide μετέχει στην ενεργειακή και περιβαντολλογική μετάβαση, στις αλλαγές στην υγεία και την ψηφιοποίηση και δημιουργεί μεγαλύτερη αξία σε όλους τους συνεργάτες της.

Ο κύκλος εργασιών της Air Liquide το 2015 ήταν 16,4 δις ευρώ. Οι λύσεις που προτείνει για την προστασία της ζωής και του περιβάλλοντος αντιπροσωπεύουν περίπου το 40% των πωλήσεών της. Στις 23-5-2016 η Air Liquide ολοκλήρωσε την εξαγορά της Air Gas , της οποίας ο κύκλος εργασιών ανέρχόταν στα 5.3 δισ. $ (περίπου 4.8 δισ. €)  για τη φορολογική χρονιά με λήξη 31-3-2016.

Η Air Liquide είναι μέλος του χρηματιστηρίου του Παρισιού (Α θέση) και η μετοχή της συμμετέχει στους δείκτες CAC 40 και Dow Jones Euro SToxx 50.

H Air Liquide Hellas δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση βιομηχανικών και ιατρικών αερίων στον Ελλαδικό χώρο από το 1909. Διαθέτει 5 εργοστασιακές μονάδες στον Ασπρόπυργο Αττικής, στο Σχηματάρι Βοιωτίας, στην Θεσσαλονίκη (2 μονάδες) και στην Φλώρινα.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα για την AlR LIQUIDE HELAS

Βασικά δεδομένα της Air Liquide

21,01 δισ.€

Κύκλος εργασιών 2018

80

Χώρες

3,6+ εκατομμύρια

Πελάτες κι ασθενείς

66,000≈

Εργαζόμενοι