Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Travelling with oxygen

Ταξιδεύοντας με Οξυγόνο

Οξυγονοθεραπεία πέρα από τα σύνορα

Μέσω της υπηρεσίας VitalCard και χάρη στο εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών μας, καθώς και στην παγκόσμια παρουσία της VitalAire, μπορούμε να οργανώσουμε την οξυγονοθεραπεία στα ταξίδια και τις μετακινήσεις σας, τόσο εντός της Ελλάδος όσο και στο εξωτερικό.

Η εταιρεία VitalAire έχει δημιουργήσει ένα διεθνές δίκτυο και είναι σε θέση να υποστηρίζει τους ασθενείς της, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για τη συνέχιση της θεραπείας τους με οξυγόνο στον τόπο διακοπών τους.

Το διεθνές δίκτυο “Vitalcard Patient Travel Network” είναι το σταθερό σημείο αναφοράς για τις ειδικές ανάγκες κάθε ασθενή με οξυγόνο. Εφαρμόζοντας μία συγκεκριμένη και ενιαία για όλες τις θυγατρικές διαδικασία εξυπηρέτησης ασθενών, έχει οργανώσει όλο το φάσμα των υπηρεσιών που σχετίζονται με την οξυγονοθεραπεία.  

Το διεθνές δίκτυο “Vitalcard Patient Travel Network” συστάθηκε το 1999, μέσω της παγκόσμιας παρουσίας της VitalAire και παρέχει τη δυνατότητα στους ασθενείς με οξυγόνο να ταξιδέψουν σε απόλυτη ηρεμία και με τη βεβαιότητα ότι έχουν εξασφαλίσει ότι υπηρεσία χρειαστούν στα πλαίσια της οξυγονοθεραπείας.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 6720 400.  Οι άνθρωποί μας θα χαρούν να σας δώσουν κάθε επιπλέον πληροφορία σε ότι αφορά στην οξυγονοθεραπεία στο ταξίδι σας και κατά την διάρκεια των διακοπών σας.

 

2,8 b€

revenue in 2015 (not inclusive of Airgas financial results)

7.500

hospitals served

1,3 million

patients at home

Χρειάζεστε βοήθεια;

210 6720400