Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Προϊόντα

Παλμικά Οξύμετρα

Ανοιχτά

Συσκευές BiPAP

Ανοιχτά

Λύσεις ροχαλητού

Ανοιχτά

Εργαστήρια Ύπνου

Ανοιχτά

Αναπνευστική Υποστήριξη

Ανοιχτά

Taema Neftis 2

Για χρήση στο Νοσοκομείο και για την Φροντίδα Υγείας στο Σπίτι

Αναπνευστήρας όγκου για επεμβατικό και μη-επεμβατικό μηχανικό αερισμό.

Ο αναπνευστήρας NEFTIS 2 προσφέρει μία μεγάλη σειρά επιλογών σε ότι αφορά τον τρόπο αναπνευστικής υποβοήθησης με αποτέλεσμα να είναι κατάλληλος τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες, τόσο στο χώρο του νοσοκομείου όσο και στο χώρο του σπιτιού των ασθενών.  Στο χώρο του Νοσοκομείου μπορεί να λειτουργήσει ως ένας αναπνευστήρας για τη μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ στο σπίτι, η χρήση του είναι πιο απλή, αφού οι βασικές επιλογές λειτουργίας κλειδώνουν (σύμφωνα με τις υποδείξεις του θεράποντα γιατρού) και οι ενδείξεις της οθόνης του είναι κατανοητές από τον ασθενή και/ή τους οικείους του.  

Η μεγάλη οθόνη του  NEFTIS 2 επιτρέπει απλές και αποτελεσματικές ρυθμίσεις και την αποτελεσματική παρακολούθηση της πορείας του ασθενή.  Ένα πραγματικό εργαλείο για τον θεράποντα ιατρό και τους επαγγελματίες της υγείας, η οθόνη αυτή παρουσιάζει καμπύλες αναπνοής, τάσεις, παραμέτρους διαφοροποίησης καθώς και ηχητικό σήμα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.  Στο χώρο του σπιτιού του ασθενή ο αναπνευστήρας προγραμματίζεται για να παρουσιάζει τις ενδείξεις και/ή πληροφορίες απαραίτητες τόσο στον ασθενή όσο και στους οικείους του.   

O NEFTIS 2 έχει μεγάλες δυνατότητες αερισμού (μέχρι 2000 ml) και παντεταρισμένο σύστημα μέτρησης εκπνεόμενων όγκων, μέσω μονού κυκλώματος, με τη χρήση αισθητήρα ροής proximal.