Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Travelling with oxygen

Ταξιδεύοντας με Οξυγόνο

Φορητοί συμπυκνωτές Οξυγόνου

Ανακτήστε την ελευθερία σας και την ανεξαρτησία σας με τους φορητούς συμπυκνωτές οξυγόνου. Αποκτήστε τους τώρα με έως και 12 δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα και... ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ! Εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα μέσω του Δικτύου Πιστοποιημένων Συνεργατών VitalAire.

Η επαφή σας

Φάνης Χασάπης

Υπεύθυνος Πωλήσεων

6948177997 - 2106720400

Send an email

Πληροφορίες

Στον όμιλο Airliquide απο απο το 2003, αναγνωρίστηκε ως "Technical Expert" του ομίλου το 2008 για τον τομέα των Αναπνευστικών Συσκευών. 

Δείτε το πλήρες προφίλ

Φορητοί συμπυκνωτές Οξυγόνου

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας είναι οι φορητοί συμπυκνωτές οι οποίοι βασίζονται στον σχεδιασμό του κλασσικού συμπυκνωτή με την διαφορά ότι είναι 4-5 φορές μικρότεροι και ελαφρύτεροι. Οι φορητοί συμπυκνωτές λειτουργούν με την μέθοδο της παλμικής απόδοσης του οξυγόνου , δηλαδή την απόδοση παλμού (ριπής) κατά την έναρξη της εισπνοής. Η ποσότητα του παλμού είναι αρκετή κατ' αντιστοιχία με την συνεχή ροή του κλασσικού συμπυκνωτή. 

Για τα διαθέσιμα μοντέλα πατήστε εδώ

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

Οι φορητοί συμπυκνωτές πλέον μπορούν να αντέξουν έως και 9 ώρες (εξαρτάται την ρύθμιση) συνεχούς χρήσης μεταξύ φορτίσεων, ενώ μπορούν να χρησιμοποιούνται

 1. Χωρίς καθόλου ρεύμα με την χρήση της εσωτερικής μπαταρίας. Για να δείτε ενδεικτικές αυτονομίες μπαταρίας για το Inogen One G3 πατήστε εδώ
 2. Στο ταξίδι. Με χρήση του αναπτήρα αυτοκινήτου και ειδικού καλωδίου που παρέχεται με την συσκευή. Ταυτόχρονα φορτιζεται και η μπαταρία
 3. Στο σπίτι, φορτίζοντάς το παράλληλα στην πρίζα 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΦΟΡΗΤΩΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΩΝ

 Οι φορητοί συμπυκνωτές διαχωρίζονται αναλόγως με την ικανότητά τους να λειτουργούν

 • Μόνο με παλμική ροή (pulse dose)
 • Παλμική ή Συνεχή ροή (pulse/continuous flow)

Οι φορητοί της δεύτερης κατηγορίας ονομάζονται ημι-φορητοί (transportable) και έχουν την μοναδική ικανότητα να λειτουργούν με συνεχή ροή για 24ωρη χρήση στο σπίτι αλλά και με παλμική ροή για μεγαλύτερη αυτονομία με την χρήση μπαταρίας όταν αποφασίσετε να βγείτε για την βόλτα σας.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει ο μοναδικός συμπυκνωτής Eclipse 5 απο την Sequal του ομίλου CHART, με την τεχνολογία αιχμής AutoSAT.

ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

Πλέον όλοι οι φορητοί συμπυκνωτές έχουν πιστοποίηση FAA για χρήση σε αεροπορικές πτήσεις. Καλέστε μας για να σας δώσουμε το απαραίτητο έγγραφο που πρέπει να συμπληρώσει ο γιατρός σας ώστε να πιστοποιείται η ανάγκη χρήσης του οξυγόνου

ΦΟΡΗΤΟΙ ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΟΠΥΥ

Οι Φορητοί συμπυκνωτές παρόλο που σε όλη την Ευρώπη έχουν μπει στο σύστημα των ασφαλιστικών ταμείων και αποζημιώνονται κανονικά υπο την μορφή μηνιαίας εκμίσθωσης, στην Ελλάδα δεν καλύπτονται. Ο ΕΟΠΥΥ προβλέπει μόνο την ενοικίαση σταθερής συσκευής φορητής οξυγονοθεραπείας και όχι φορητής η οποία ενδύκνειται για περιπατητικούς ασθενείς.

Εμείς σας λύνουμε τα χέρια και σας ενοικιάζουμε φορητό συμπυκνωτή για το ταξίδι , την βόλτα σας ή ακόμα και για μακρόχρονη ενοικίαση σε τιμές που θα σας εντυπωσιάσουν

Για να δείτε τους διαθέσιμους Φορητούς συμπυκνωτές παρήστε εδώ

VitalAire και  φορητός συμπυκνωτής Οξυγόνου

VitalAire σημαίνει φορητότητα και αυτονομία. Διαθέτουμε ετοιμοπαράδοτους όλους τους κορυφαίους φορητούς συμπυκνωτές της αγοράς βάσει αξιολόγησης της επιστημονικής μας ομάδας EXPLOR! στο Παρίσι η οποία τεστάρει για εσάς όλα τα μοντέλα και τα βαθμολογεί.

Σας περιμένουμε να σας δείξουμε απο κοντά τα συγκριτικά αποτελέσματα όλων των φορητών συμπυκνωτών που κυκλοφορούν παγκοσμίως και σας προσφέρουμε σε έως και 12 δόσεις τον κορυφαίο στην βαθμολογία φορητό συμπυκνωτή σε τιμή που σας προκαλούμε να βρείτε χαμηλότερα στην αγορά.

Μην χάνετε άσκοπα τον χρόνο σας με τρίτους και καλέστε μας τώρα για δωρεάν επίδειξη του φορητού συμπυκνωτή στον χώρο σας για να κάνουμε το τεστ περιπάτου των 6 λεπτών με ταυτόχρονη μέτρηση της παλμικής οξυμετρίας ώστε να αποφασίσουμε μαζί ποια φορητή συσκευή σας ταιριάζει

Η υπηρεσία Vitalcard

Μέσω της υπηρεσίας VitalCard και χάρη στο εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών μας, καθώς και στην παγκόσμια παρουσία της VitalAire, μπορούμε να οργανώσουμε την οξυγονοθεραπεία στα ταξίδια και τις μετακινήσεις σας, τόσο εντός της Ελλάδος όσο και στο εξωτερικό.

Η εταιρεία VitalAire έχει δημιουργήσει ένα διεθνές δίκτυο και είναι σε θέση να υποστηρίζει τους ασθενείς της, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για τη συνέχιση της θεραπείας τους με οξυγόνο στον τόπο διακοπών τους.

Το διεθνές δίκτυο “Vitalcard Patient Travel Network” συστάθηκε το 1999 και είναι το σταθερό σημείο αναφοράς για τις ειδικές ανάγκες κάθε ασθενή με οξυγόνο. Εφαρμόζοντας μία συγκεκριμένη και ενιαία πολιτική για όλες τις θυγατρικές της, όμιλος Air Liquide έχει οργανώσει όλο το φάσμα των υπηρεσιών που σχετίζονται με την οξυγονοθεραπεία ώστε να ταξιδεύετε με απόλυτη ηρεμία και με τη βεβαιότητα ότι είναι εξασφαλισμένες όλες οι υπηρεσίες που χρειαζονται.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 6720 400.  Οι άνθρωποί μας θα χαρούν να σας δώσουν κάθε επιπλέον πληροφορία σε ότι αφορά στην οξυγονοθεραπεία στο ταξίδι σας και κατά την διάρκεια των διακοπών σας.

Επιπλέον με την πλούσια γκάμα φορητών λύσεων  που διαθέτουμε μπορείτε εύκολα να εξοπλιστείτε και να απολάυσετε το επόμενό σας ταξίδι

Εμπρός λοιπόν!! Τι περιμένετε;

 • 01

  Διαθέτουμε όλους τους φορητούς συμπυκνωτές

  Οι μόνοι στην Ελλάδα που διαθέτουμε στο κατάστημά μας ετοιμοπαράδοτα όλα τα μοντέλα. Περάστε να μιλήσουμε για το ποιο σας ταιριάζει καλύτερα

 • 02

  Επίσημοι αντιπρόσωποι

  Αντιπροσωπεύουμε τους μεγαλύτερους οίκους φορητών συμπυκνωτών

 • 03

  Πιστοποιημένο service

  To Service μας συνθέτουν Μηχανικοί Βιοϊατρικής Τεχνολογίας κατάλληλα εκπαιδευμένοι στο εξωτερικό

Air Liquide Healthcare

3,4 εκατ.€

έσοδα τo 2017

15.000

Εξυπηρετούμενα νοσοκομεία

1,5 εκατομμύρια

Ασθενείς στο σπίτι