Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παλμικά Οξύμετρα

View

Συσκευές BiPAP

View

Λύσεις ροχαλητού

View

Εργαστήρια Ύπνου

View

Αναπνευστική Υποστήριξη

View

Οξυγονοθεραπεία

Που αποθηκεύεται το υγρό οξυγόνο;

Το δοχεία αποθήκευσης του υγρού οξυγόνου είναι:

  • Σταθερό δοχείο που αποθηκεύεται σε μόνιμο σημείο στο σπίτι
  • Φορητό δοχείο που επαναγεμίζεται και μπορείτε να μεταφέρετε μαζί σας

Τα σταθερά και φορητά δοχεία έχουν σχεδιασμό παρόμοιο με τα δοχεία θερμός, αποτελούνται από ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό δοχείο που διαχωρίζονται με κενό αέρος.

Για να παραμείνει σε υγρή μορφή το οξυγόνο, πρέπει να είναι αποθηκευμένο σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία μέσα στο δοχείο. Όταν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε οξυγόνο, ανοίγετε το δοχείο και το υγρό θερμαίνεται καθώς βγαίνει από το δοχείο, μετατρέπεται σε αέριο και το αναπνέετε σε θερμοκρασία δωματίου

Πως μπορώ να γεμίζω το φορητό δοχειάκι;

Το φορητό δοχείο υγρού οξυγόνου μπορεί να επαναγεμιστεί εύκολα σε μερικά δευτερόλεπτα από το σταθερό δοχείο, όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Όταν είναι γεμάτο, το φορητό δοχείο ζυγίζει περίπου 3 κιλά και παρέχει περίπου 1.025 λίτρα αερίου οξυγόνου. Όταν βρίσκεστε σπίτι μακρυά απ’ το σταθερό δοχείο, όταν αθλείστε ή κάνετε δραστηριότητες εκτός σπιτιού, μπορείτε να γεμίσετε το φορητό δοχείο και να πάτε όπου επιθυμείτε. Επειδή το οξυγόνο σε υγρή μορφή καταλαμβάνει πολύ λιγότερο χώρο σε σχέση με την αέρια μορφή, το φορητό δοχείο μεταφέρει περισσότερο οξυγόνο κι είναι πολύ ελαφρύτερο και μικρότερο από μια φιάλη αερίου οξυγόνου.

Επίσης δεν χρειάζεται ηλκτρική ενέργεια για να λειτουργήσει κι είναι εντελώς αθόρυβο

Βρείτε μας

Κάλυψη μέσω ΕΟΠΥΥ. Χρηματοδότηση έως και σε 12 δόσεις με πιστωτική κάρτα
210-6720400