Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Προϊόντα

Παλμικά Οξύμετρα

Ανοιχτά

Συσκευές BiPAP

Ανοιχτά

Λύσεις ροχαλητού

Ανοιχτά

Εργαστήρια Ύπνου

Ανοιχτά

Αναπνευστική Υποστήριξη

Ανοιχτά

CPAP στην καθημερινότητα

Η καθημερινή σας συνήθεια

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας σήμερα και ζητήστε μας να σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες

Αναγνωρίζουμε ότι η χρήση της CPAP χρειάζεται κάποιο διάστημα για να γίνει συνήθεια. Δημιουργώντας μια ρουτίνα ύπνου με το CPAP κάθε βράδυ, βοηθάτε την υγεία σας, την σχέση σας, την καριέρα σας και την διάθεσή σας

Η μεγαλύτερη πρόκληση που θα έχετε με την αγωγή CPAP είναι η αμηχανία ή η αρχική δυσανεξία που μπορεί να νιώσετε φορώντας την μάσκα.

Αυτό συνήθως φεύγει όταν συνηδητοποιήσετε πόσο καλύτερα αισθένεστε όταν αρχίσετε να κοιμάστε με την CPAP. Είναι σημαντικό να είστε συνεπής με την θεραπεία σας ώστε να αρχίσετε να βιώνετε τα σημαντικά οφέλη στην ζωή σας.

Η επαφή σας

Νίκος Δασκαλόπουλος

Τμήμα Πωλήσεων

2105582778

Send an email

Πληροφορίες

Εμπειρία 15 ετών στην Υπνική Άπνοια και στην Οξυγονοθεραπεία

Θυμηθείτε τα πλεονεκτήματα της θεραπείας CPAP

Με απλά λόγια, η θεραπεία CPAP σας βοηθά να αναπνέετε σωστά τη νύχτα, ώστε να αισθάνεστε  δραστήριοι ως συνέπεια του φυσιολογικού ύπνου. Αν ροχαλίζετε, πιθανότατα θα σταματήσετε εντελώς με την χρήση της CPAP. Οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται αισθητή βελτίωση της ποιότητας ζωής τους μέσα σε 1 έως 2 εβδομάδες, αλλά μπορεί να περάσουν ημέρες ή εβδομάδες μέχρι να συνηθίσετε την θεραπεία CPAP.

Ενώ η πίεση του αέρα της συσκευής, θα σας φαίνεται περίεργη στην αρχή, το σώμα σας θα προσαρμοστεί και σύντομα θα παρατηρήσετε ότι η χρήση της CPAP τη νύχτα θα σας βοηθήσει να παραμείνετε ενεργοποιημένοι και να αισθανθείτε καλύτερα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Στο VitalAire οι ειδικοί στην υπνική άπνοια είναι εδώ για να σας εκπαιδεύσουν σε κάθε βήμα ώστε να εξασφαλίσουμε ότι θα απολαύσετε τα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οφέλη της θεραπείας με CPAP.

Ποιο είναι το πoσοστό επιτυχίας της CPAP;

Δεδομένου ότι η θεραπεία με CPAP είναι αγωγή και όχι θεραπεία με την ευρύτερη έννοια του όρου, ο στόχος είναι να τη χρησιμοποιείτε κάθε βράδυ ενώ κοιμάστε για να απολαύσετε τα πλήρη βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οφέλη για την υγεία και την ποιότητα ζωής σας . Τέσσερις ώρες θεραπείας με CPAP ανά νύχτα, πέντε νύχτες την εβδομάδα θεωρούνται ως "επιτυχή θεραπεία CPAP". Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η αφαίρεση της μάσκας CPAP από τη μέση της νύχτας ή η παράκαμψη των νυχτών θεραπείας,  δεν οφελούν την υγεία σας.

Μερικοί άνθρωποι ξυπνούν τη νύχτα για να βγάλουν τη μάσκα CPAP και να κοιμηθούν ξανά. Ωστόσο, το σημαντικότερο μέρος του ύπνου σας εμφανίζεται κατά το δεύτερο μισό της νύχτας και κάθε φορά που παραλείπετε τη θεραπεία, ακυρώνετε τα θετικά οφέλη της CPAP. Οτιδήποτε λιγότερο από μια πλήρη νύχτα, κάθε νύχτα, επηρεάζει την επιτυχία της θεραπείας CPAP

Αξεσουάρ CPAP για τον τρόπο ζωής σας

Προσφέρουμε πολλές συσκευές και μάσκες CPAP, που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά άνεσης. Επίσης διαθέτουμε φορητές συσκευές CPAP για συχνούς ταξιδιώτες, καθώς και αξεσουάρ άνεσης, όπως θερμαινόμενους σωλήνες, μαξιλάρια και υποαλλεργικά φίλτρα.

Πότε πρέπει να αλλάζω τα αναλώσιμα της συσκευής?

Τα φίλτρα, ο σωλήνας, η μάσκα και το μαξιλάρι συσσωρεύουν βρωμιά και βακτήρια και πρέπει να αλλάζουν τακτικά. Το μηχάνημα CPAP θα πρέπει επίσης να συντηρείται τακτικά και να αντικαθίσταται κάθε λίγα χρόνια, για να διασφαλιστεί ότι λειτουργεί σωστά για εσάς.

Αναπτύξαμε το Πρόγραμμα Υποστήριξης Θεραπείας CPAP για να διασφαλίσουμε την επιτυχία της θεραπείας στην άπνοια ύπνου. Σε συνδυασμό με τα προγράμματα ενοικίασης που διαθέτουμε για εσάς, σας διασφαλίζουμε την αντικάτασταση της μάσκας και του σωλήνα κάθε 6 μήνες και μια πλήρως λειτουργική συσκευή πάντα δίπλα σας το βράδυ στον ύπνο

 Άρχισα να αντιμετωπίζω παρενέργειες μετά από χρόνια χρήσης του CPAP

Μην ανησυχείτε εάν αρχίσετε να αισθάνεστε ταλαιπωρία μετά από χρόνια  θεραπεία με CPAP. Μπορεί να χρειαστεί να ανανεώσετε τις ρυθμίσεις της CPAP, να αντικαταστήσετε μια παλιά μάσκα ή ένα εξάρτημα ή να ενημερώσετε τη συνταγή σας. Ορισμένες παρενέργειες της CPAP που μπορεί να προκύψουν είναι:

  1. Ο αέρας διαφεύγει ή πάει στα μάτια σας
  2. Πάρα πολύ ή πολύ μικρή πίεση κατά την αναπνοή
  3. Η μάσκα φεύγει κατά τη διάρκεια του ύπνου
  4. Ξύπνημα με ξηροστομία ή ξηρό λαιμό (προσθήκη υγραντήρα ή αν υπάρχει, αύξηση του ποσοστού υγρασίας)
  5. Ερεθισμός του δέρματος γύρω από τη μάσκα ή την περιοχή του κεφαλοδέτη (προσπαθήστε να καθαρίσετε καλά τον εξοπλισμό σας και να περιμένετε λίγες μέρες. Θα μπορούσε να είναι μια συσσώρευση ακαθαρσιών και βακτηρίων που προκαλούν ερεθισμό)
  6. Πόνος στο σαγόνι
  7. Ρινική συμφόρηση και φτάρνισμα
Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες λύσεις. Ενημερώστε τον ειδικό της VitalAire εφόσον εμφανίζονται τακτικά τα παραπάνω. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη θεραπεία CPAP.

Βασικά δεδομένα της Air Liquide

21,01 δισ.€

Κύκλος εργασιών 2018

80

Χώρες

3,6+ εκατομμύρια

Πελάτες κι ασθενείς

66,000≈

Εργαζόμενοι