Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ypniki_Apnoia_therapeia_CPAP_banner

Θεραπεία Υπνικής Άπνοιας

Η επιτυχής θεραπεία της υπνικής άπνοιας θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο ενεργητικοί και θα βελτιώσει τις σχέσεις σας, την εργασιακή απόδοση και την ποιότητα ζωής. Με τη θεραπεία CPAP θα αισθανθείτε τα θετικά αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας νύχτες.

Επιλογές θεραπείας υπνικής άπνοιας

Η θεραπεία με χρήση CPAP είναι η πιο κοινή θεραπεία για το Σύνδρομο Υπνικής Άπνοιας.  Η θεραπεία με χρήση CPAP αντιμετωπίζει τις αποφρακτικές άπνοιες πλήρως στις μέτριες και βαριές περιπτώσεις. Εάν οι υπνικές άπνοιες προκαλούνται από τη δομή του στόματος ή των αεραγωγών, μπορεί να αντιμετωπιστούν χειρουργικά, αλλά οι επιπλοκές καθιστούν αυτή τη μέθοδο ως την τελευταία επιλογή για τους ασθενείς που δεν επιθυμούν τη χρήση CPAP.

Τα προγράμματα υποστήριξης θεραπείας της Vitalaire έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να σας υποστηρίξουν κατά την έναρξη της θεραπείας, όταν χρειάζεστε συμβουλές και βοήθεια.
 • 01

  Εξειδίκευση στο Σύνδρομο Υπνικής Άπνοιας

  Η VitalAire Hellas διαθέτει 26 έτη εμπειρίας κι άριστα εκπαιδευμένη ομάδα ειδικά για τη φροντίδα ασθενών με σύνδρομο υπνικής άπνοιας.

 • 02

  Ευρύ φάσμα εξοπλισμού

  Η VitalAire Hellas προσφέρει ευρύ φάσμα εξοπλισμού και θεραπευτικών λύσεων κατάλληλων για όλες τις απαιτήσεις αναπνευστικής υποστήριξης.

 • 03

  Επίσημοι αντιπρόσωποι

  Η VitalAire Hellas είναι επίσημη αντίπροσωπος στην Ελλάδα των μεγαλύτερων διεθνών κατασκευαστικών οίκων (Fisher & Paykel, Weinmann, Transcend, ALMS)

 • 04

  Υποστήριξη μετά την πώληση

  Η VitalAire Hellas προσφέρει αξιόπιστη υποστήριξη μετά την πώληση διαθέτοντας πιστοποιημένο κέντρο επισκευών.

Βασικά δεδομένα Air Liquide Healthcare

2,8 δισ.€

Κύκλος εργασιών το 2015

7.500

Εξυπηρετούμενα νοσοκομεία

1,3 εκατομμύρια

Ασθενείς στο σπίτι

Χρειάζεστε βοήθεια;

210 6720400