Skip to main content
statheroi sympyknotes

Oxygen at home & Concentrators

Call us now on 2106720400 for 100% free of charge Oxygentherapy under EOPYY

Sattionary Concentrator

Oxygentherapy made from your room's ambient air. No more cylinders refilling since oxygentherapy through concentrators never have been more easey

Oxygen Concentrators are smalls electric devices that separate air through filters. This way Nitrogen is removed and pure Oxygen is delivered to the patient. 

Concentrators are

 • Small in size
 • Noiseless
 • Low electric consumbtion
 • Continous flow

 

Οδηγίες ασφαλείας Συμπυκνωτή Οξυγόνου

PDF - 1.19 MB

Συμπυκνωτής και κίνδυνος ανάφλεξης

Προστατεύουμε εσάς και τον χώρο σας

Το οξυγόνο επιταχύνει την καύση και σαν οξειδωτικό μέσο που είναι χρήζει ιδιαίτερης μεταχείρισης. Η παραμικρή σπίθα ή φλόγα που μπορεί να δημιουργηθεί στην ρινική διάταξη (απο κερί, καντήλι, τσιγάρο κτλ) είναι ικανή να ξεκινήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση που μπορεί να αποβεί μοιραία καθώς η φλόγα μεταδίδεται ταχύτατα προς την πηγή του Οξυγόνου (συμπυκνωτής).

Εμείς στην Vitalaire σεβόμαστε το δικαίωμά σας για ασφαλή οξυγονοθεραπεία και συμμορφωνόμαστε με την κείμενη νομοθεσία της ΕΕ, που προβλέπει εγκατάσταση φλογοπαγίδας σε όλες τις πηγές Οξυγόνου κατ' οίκον. Η φλογοπαγίδα συνδέεται κατά μήκος της ρινικής διάταξης και σε περίπτωση φλόγας διακόπτει την ροή του οξυγόνου με αποτέλεσμα την αποτροπή περαιτέρω επέκτασης της φλόγας.

firesafe specs

PDF - 286.78 KB

Συμπυκνωτές ενοικίασης και υγιεινή

Τι ακριβώς γίνεται με τους μεταχειρισμένους συμπυκνωτές που ενοικιάζονται απο ασθενή σε ασθενή;

Υπάρχει κάποιο κανονιστικό πλαίσιο που να καθορίζει τις ενέργειες που απαιτείται να γίνονται μεταξύ ασθενών στον συμπυκνωτή;

Δυστυχώς ΟΧΙ.  Αυτό που γίνεται στην πραγματικότητα είναι να καταλήγετε να χρησιμοποιείτε κάποιον συπυκνωτή απο κάποιον άλλον ασθενή χωρίς να μεσολαβεί καμία ενέργεια απολύμανσης.

Στην VitalAire ακολουθούμε πιστά τις διαδικασίες του ομίλου μας οι οποίες ορίζουν ρητά τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να διαχειρίζόμαστε μια "μολυσμένη" συσκευή οξυγόνου όταν επιστρέφει στο service ώστε να είναι ασφαλής και ελεύθερη μικροβίων τόσο για το τεχνικό τμήμα αλλά φυσικά και για τον επόμενο χρήστη

Χώρος και εγκαταστάσεις

Όλα ξεκινάνε απο τον χώρο και τις εγκαταστάσεις όπου ο "μολυσμένος" συμπυκνωτής πρέπει να παραμείνει σε σημασμένο χώρο "ΠΡΟΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ" πριν οδηγηθεί στο service για έλεγχο και συντήρηση. Οι εγκαταστάσεις μας στον Ασπρόπυργο Αττικής είναι διαμορφωμένες σύμφωνα με το σχέδιο του ομίλου κατά το οποίο η συσκευή ακολουθεί πολύ συγκεκριμένη πορεία απο την "βρώμικη" περιοχή στην "καθαρή"

Διαδικασία απολύμανσης

Η απολύμανση είναι εξατομικευμένη για κάθε τύπο μοντέλο/μηχανήματος και αναλυτικές οδηγίες έχουν δοθεί απο το τμήμα ασφάλειας και ποιότητας HSQ στο Παρίσι όπου περιγράφουν επακριβώς τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να γίνεται η απολύμανση της συσκευής για αποφυγή δυσάρεστων συνεπειών για τον επόμενο χρήστη

Χρησιμοποιούνται απολυμαντικά της θυγατρικής μας εταιρείας Shulke τα οποία αποδεδειγμένα σκοτώνουν τους όποιους μικροοργανισμούς υπάρχουν απο τον προηγούμενο ασθενή.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της απολύμανσης η συσκευή προχωράει στον "καθαρό" χώρο όπου λαμβάνει χώρα η επισκευή - συντήρηση και η μετέπειτα διάθεσή της στην αγορά.

 

Η επαφή σας

Νίκος Δασκαλόπουλος

Τμήμα Πωλήσεων

2105582778

Send an email

Πληροφορίες

Εμπειρία 15 ετών στην Υπνική Άπνοια και στην Οξυγονοθεραπεία

Συμπυκνωτής Οξυγόνου και 24ωρη εξυπηρέτηση

Είμαστε εδώ για εσάς 365 ημέρες τον χρόνο

Στην VitalAire το πρώτο μας μέλημα είναι η δική σας ασφάλεια για όλη την διάρκεια που χρησιμοποιείτε τον εξοπλισμό μας. Γιαυτό τον λόγο θέλουμε να σας διασφαλίσουμε ότι πάντα θα έχετε δίπλα σας μια λειτουργική συσκευή η οποία θα καλύπτει τις ανάγκες τις θεραπείας σας. 

Τι γίνεται όμως σε περίπτωση βλάβης;

Πως είστε κατοχυρωμένοι ότι κάποιος θα είναι δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο;

Μην αφήνετε την ζωή σας στην τύχη τρίτων

Στην VitalAire με την εγκατάσταση του συμπυκνωτή οξυγόνου σας εκπαιδεύουμε και περνάμε όση ώρα χρειαστεί έως ότου νιώσετε ασφαλείς και άνετα με τον εξοπλισμό. Σας προμηθεύουμε με αναλώσιμα υλικά όπως ρινική, υγραντήρα, προέκταση εις διπλούν ώστε ανα πάσα στιγμή να έχετε για ασφάλεια ένα δεύτερο σετ. Επικοινωνούμε μαζί σας μετά απο λίγες ημέρες για να σιγουρευτούμε ότι η θεραπεία σας προχωράει κανονικά.

Έκτακτη επέμβαση σε 24ωρη βάρδια λόγω βλάβης του συμπυκνωτή

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι στο συμφωνητικό εκμίσθωσης που υπογράφουμε μαζί σας , σας αναλύουμε όλες τις ενέργειες που γίνονται σε περίπτωση έκτακτης επέμβασης και κυρίως δεσμευόμαστε εγγράφως για αυτές ώστε να είστε σίγουροι ότι όταν θα έρθει αυτή η ώρα θα είναι κάποιος εκεί για εσάς.

Εσείς έχετε εγγράφως την υποχρεώση του παρόχου σας, να επέμβει σε περίπτωση βλάβης 24 ώρες το 24 ωρο με δέσμευση μέγιστου χρόνου επέμβασης;

Μην παίζετε με την ζωή σας. Καλέστε μας τώρα

 

Φορητοί συμπυκνωτές

Ανακτήστε την Ελευθερία σας

Οι φορητοί συμπυκνωτές οξυγόνου μπήκαν για τα καλά στην ζωή μας και ήρθαν να αλλάξουν τον τρόπο που ζούμε. Πρόκειται για μικρές συσκευές παρόμοιες του συμπυκνωτή , οι οποίες όμως έχουν την δυνατότητα λειτουργίας με μπαταρία ώστε να χρησιμοποιούνται και εκτός σπιτιού.

Ανακτήστε την ελευθερία σας

Η μεγαλύτερη διαφορά του σταθερού με τον φορητό συμπυκνωτή, είναι ότι ο δεύτερος δουλεύει με παλμική ροή για εξοικονόμηση ενέργειας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ροή του οξυγόνου αποδίδεται στην εισπνοή υπο μορφή παλμού (ριπής). Το αποτέλεσμα και η θεραπεία είναι ακριβώς η ίδια , αν και έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι χρήση οξυγονοθεραπείας με έναν υγιεινό τρόπο ζωής και άσκησης (περίπατο) βελτιώνει κατά πολύ το αποτέλεσμα της θεραπείας.

Διαθέτουμε όλες τους φορητούς συμπυκνωτές ετοιμοπαράδοτους και ερχόμαστε στον χώρο σας για να επιλέξουμε μαζί σας ποιός σας ταιριάζει καλύτερα.

24ωρη εξυπηρέτηση

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς

Εδώ και 26 χρόνια δίπλα σας όποτε μας χρειαστήκατε

Η οξυγονοθεραπεία στο σπίτι, τις περισσότερες φορές χρησιμοποιείται για περισσότερες απο 12 ώρες ημερησίως. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εξοπλισμός (συμπυκνωτής - φιάλη), θα πρέπει να είναι πάντα σε λειτουργική κατάσταση. Γιαυτό το λόγο οι υπηρεσίες που το καλύπτουν θα πρέπει να είναι οι καλύτερες δυνατές. 

Στην VitalAire έχουμε εμπειρία 26 ετών στην οξυγονοθεραπεία στο σπίτι. Εμπιστευθείτε μας

Νοιώστε ελέυθεροι με την υπηρεσία 24ωρης εξυηπηρέτησης η οποία είναι δίπλα σας 365 ημέρες τον χρόνο για εσάς υπεύθυνα χωρίς υπεκφυγές. 

 1. Αντικαθιστούμε τον εξοπλισμό σας σε περίπτωση βλάβης εως ότου ολοκληρωθεί η επισκευή
 2. Απαντάμε και σας καθοδηγούμε σε οποιαδήποτε απορία σας
 3. Συζητάμε και συμβουλέυουμε τον θεράπον ιατρό σας για την εξέλιξη της θεραπείας σας
 4. Είμαστε δίπλα σας
Μην αφήνετε τις τύχες της ζωή σας στα χέρια τρίτων

 

Απολύμανση συμπυκνωτή

Αναπνεύστε άφοβα

Γνωρίζετε ότι ενοικιαζόμενοι συπυκνωτές είναι συσκευές που ενοικιάζονται και χρησιμοποιούνται από πολλούς ασθενείς; Για τον λόγο λοιπόν αυτό η συντήρησή τους απο ασθενή σε ασθενή πρέπει να είναι και η πλέον εξονυχιστική.

Στην VitalAire ακολουθούμε ειδική διαδικασία καθαρισμού και απολύμανσης όλων των συμπυκνωτών πριν την επαναχρησιμοποίησή τους απο άλλο ασθενή.

 1. Απολύμανση εξωτερικών επιφανειών με ειδικό απολυμανντικό για 15'
 2. Καθαρισμός εσωτερικών μερών και επικαθίμενης σκόνης
 3. Αντικατάσταση βακτηριολογικών φίλτρων που κατακρατούν μικροοργανισμούς απο τον προηγούμενο χρήστη
 4. Αντικατάσταση φίλτρων σκόνης συμπιεστή
 5. Αντικατάσταση φίλτρου σκόνης καμπίνας
 6. Τελική μέτρηση καθαρότητας Οξυγόνου με διακριβωμένο όργανο οξυγονομέτρησης 
 7. Ποιοτική και συστεμική απελευθέρωση της συσκευής για χρήση απο τον επόμενο ασθενή
Με την VitalAire αναπνευστε άφοβα

Αποτρέπουμε την επέκταση φλόγας

Εγκατάσταση φλογοπαγίδας μόνο απο την VitalAire

Όπως θα πρέπει να γνωρίζετε το οξυγόνο είναι ένα οξειδωτικό μέσο που ναι μεν δεν είναι εύφλεκτό αλλά επιταχύνει την κάυση. Αυτό πρακτκά σημαίνει ότι σε περίπτωση ύπαρξης ενέργειας (σπίθα, τσιγάρο κτλ), κάυσιμου υλικού (ρούχο, στρώμα, ρινική διάταξη) και φυσικά του οξυγόνου η πιθανότητα για ανάπτυξη φωτιάς είναι μεγάλη

Καταπολεμάμε το πρόβλημα απο την ρίζα

Εμείς στην VitalAire τηρώντας τα υψηλά στανταρ υπηρεσιών ,σεβόμενοι την κείμενη νομοθεσία της ΕΕ και βάζοντας την ασφάλεια του ασθενή πάνω απ'όλα , εγκαθιστούμε σε κάθε συμπυκνωτή την φλογοπαγίδα ΒPR η οποία προστατεύει σε περίπτωση φωτιάς (τσιγάρο, γκαζάκι, λάδια κτλ) διακόπτωντας την ροή του οξυγόνου και οδηγώντας σε σβήσιμο της φλόγας πριν επεκταθέι.

Σεβόμαστε τον ασθενή, προστατεύουμε την ζωή του και τον χώρο του

 • 01

  Οι ειδικοί στο Οξυγόνο εδώ και 100 χρόνια

  Απο το 1902 παράγουμε οξυγόνο και σας το προσφέρουμε

 • 02

  24ωρη εξυπηρέτηση με υπογραφή

  Σας στηρίζουμε στις δύσκολες στιγμές και σας το δηλώνουμε εγγράφως για να νοιώθετε σιγουριά σε κάθε βήμα σας

 • 03

  Απολύμανση και καθαριότητα

  Απολυμαίνουμε και συντηρούμε τους συμπυκνωτές για την δική σας υγιεινή

Air Liquide Healthcare

3,4 εκατ.€

έσοδα τo 2017

15.000

Εξυπηρετούμενα νοσοκομεία

1,5 εκατομμύρια

Ασθενείς στο σπίτι